VATROGASAC IZ UŽICA GASIO POŽAR SOPSTVENE KUĆE: Zahvaljujući posvećenom radu ministra Vulina sedmočlana porodica dobila novi dom

Z.U.

08. 07. 2022. u 09:45

NA inicijativu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina obezbeđena sredstva za izgradnju nove kuće vatrogascu iz Užica kome je domaćinstvo izgorelo u požaru.

ВАТРОГАСАЦ ИЗ УЖИЦА ГАСИО ПОЖАР СОПСТВЕНЕ КУЋЕ: Захваљујући посвећеном раду министра Вулина седмочлана породица добила нови дом

Foto: Sindikat srpske policije

Krajem decembra 2021. godine sedmočlana porodica Toković iz Užica ostala je bez svog domaćinstva usled velikog požara u kome je njihov porodični dom u potpunosti izgoreo. 

Foto: Sindikat srpske policije


Slavoljub Toković, zaposlen u Sektoru za vanredne situacije u Užicu, bio je na intervenciji gašenja požara u momentu kada je njegov porodični dom goreo. 

Foto: Sindikat srpske policije


Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je svojim radom zaista i dokazao da je briga za običnog čoveka i zaposlenog prioritet njegovog rada, lično se zainteresovao za slučaj vatrogasca iz Užica i svojim autoritetom uspeo je da obezbedi kompletan materijal za izgradnju nove kuće porodici Toković, a u projektu izgradnje nove  kuće veliku pomoć pružile su i njegove kolege iz Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Foto: Sindikat srpske policije

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izuzetno vodi računa o zaposlenima, a njegov gest izazvao je veliku pažnju i među pripadnicima policije, ali i među građanima Srbije.

Ovu nesvakidašnju priču objavio je Sindikat srpske policije na svojim društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

DOČEK ZA PREDSEDNIKA NA ODVRAĆENICI: Vučića pozdravio okupljeni narod

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)