VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 7. JUL: Pretežno sunčano i toplo, uveče kiša, a sutra - pljuskovi sa grmljavinama!

Novosti online

07. 07. 2022. u 01:04

U SRBIJI Veći deo dana pretežno sunčano i umereno toplo.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 7. ЈУЛ: Претежно сунчано и топло, увече киша, а сутра - пљускови са грмљавинама!

Foto: Tanjug/S.A.

Uveče i u toku noći na severu i zapadu Srbije naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni.

Najniža temperatura od 13 do 19, a najviša od 28 do 32 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

I u glavnom gradu pretežno sunčano i umereno toplo. U drugom delu noći naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 15 do 18, a najviša oko 30 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Od petka do kraja sedmice pretežno oblačno i svežije s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U petak se južno od Save i Dunava očekuje od 20 do 40 mm kiše za 24 sata, lokalno i više, a padavine će se u toku noći i u subotu dodatno intenzivirati na istoku i jugoistoku Srbije uz količinu kiše i do 60 mm za 24 časa.

Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar. Na severozapadu Vojvodine kiša će prestati u subotu, a u ostalim krajevima tek u nedelju uz postepeno razvedravanje sa severozapada.

Naredne sedmice uglavnom suvo i stabilnije vreme sa sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom do četvrtka od 23 do 27, koja će potom biti u porastu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu