NEVREME OPUSTOŠILO SRBIJU OD RANE ZORE: Drveće iščupano iz korena, požar od udara groma se još ne smiruje (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

23. 06. 2022. u 08:53

NEVREME koje rano jutros pogodilo Srbiju, praćeno kišom i jakom grmljavinom, napravilo je haos po Srbiji.

НЕВРЕМЕ ОПУСТОШИЛО СРБИЈУ ОД РАНЕ ЗОРЕ: Дрвеће ишчупано из корена, пожар од удара грома се још не смирује (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: B. Marčeta

U Jagodini i Lazarevcu je obaralo stabla, a u Mladenovcu je grom pogodio jednu kuću, nakon čega je došlo do požara na objektu.

Kako se vidi na slikama koje su objavljene na Instagram stranici 192, nevreme je obaralo stabla u naselju Tabane u Jagodini.

Identični snimci stižu i iz Lazarevca, iz sela Medoševac, gde je ogromno stablo drveta maltene iščupano iz korena.

Snažno nevreme praćeno pljuskom i gradom veličine oraha pogodilo je i Bujanovac i okolinu, ostavljajući pustoš za sobom.

U pojedinim delovima grada došlo je do prekida u snabdevanju strujom. Brojne ulice su bile pod vodom, a posebno je ugroženo Novo naselje. Olujni vetar čupao je drveće, a za sada nema informacija da je neko povređen, prenose "Bujanovačke".

GROM je jutros udario u kuću u Mladenovcu, objavljeno je na Instagram stranici 192, a prema informacijama u toku je gašenje požara.


Na video-snimcima koji su postavljeni na društvenim mrežama vidi se kako dim kulja iz krova objekta u koji je udario grom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)