DECA OSTALA ZAGLAVLJENA: Zbog nevremena prekinut saobraćaj kod Topole, po putu pokidani strujni kablovi i drveće i grane

Novosti online

21. 06. 2022. u 23:50

JAKO nevreme pogodilo je danas opštinu Topola, a zbog nepogode došlo je do prekida saobraćaja u selu Junkovac jer su se na putu poprečila stabla koje je jak vetar čupao iz korena.

ДЕЦА ОСТАЛА ЗАГЛАВЉЕНА:  Због невремена прекинут саобраћај код Тополе, по путу покидани струјни каблови и дрвеће и гране

Foto: N. Đ.

Kako prenose mediji, zbog zastoja na lokalnom putu formirana je dugačka kolona vozila, u kojoj su ostala zaglavljena i dva autobusa sa decom koja su se vraćala sa ekskurzije. Nevreme je vozače zadesilo tokom vožnje, a osim autobusa u koloni su stajali kamion i putnička vozila.

- Postupili su izuzetno profesionalno jer su se na putu osim drveća i granja nalazili i kablovi od struje. Uplašili smo se svakako za bezbednost svoje dece, jer je nevreme opustošilo selo i izgledalo je dramatično. Pitali smo se šta je sa njima i krenuli smo peške ka deci. Ono što je najvažnije jeste da se sve dobro završilo - rekli su roditelji iz sela Natalinci kod Topole.

Inače, u autobusu su bili osnovci iz Kloke, Junkovca, Šuma i Natalinaca koji su se vraćali iz Lazarevca sa ekskurzije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)