STVARI NESTALOG DEČAKA NAĐENE U BLIZINI JEZERA: Ronioci kreću u potragu za Lazarem - nema ga više od 24 sata

Novosti online

04. 06. 2022. u 14:56

RODBINA nestalog dečaka Lazara A. (14) potvrdila je da su danas u blizini Šarlinačkog jezera pronađena njegova odeća i mobilni telefon.

СТВАРИ НЕСТАЛОГ ДЕЧАКА НАЂЕНЕ У БЛИЗИНИ ЈЕЗЕРА: Рониоци крећу у потрагу за Лазарем - нема га више од 24 сата

Foto: Fejsbuk/Milan Sanja Glišić

Lazar je nestao juče oko podneva u selu Lipe kod Smedereva kada je krenuo kod svoje bake.

- Na tom mestu kopali su šljunak, tu je voda jako duboka i ni dobri plivači ne bi se usudili da plivaju. Molimo Boga samo da nije ušao u tu vodu. Čuli smo da se uskoro stižu ronioci Žandarmerije da pretraže ovo jezero - poručili su rođaci dečaka za kojim se nastavlja potraga.

U apelu za pomoć na Fejsbuku se navodi da je Lazar na sebi imao plavu majicu i plavi šorc, i da je nestao na relaciji između sela Lipe i Šalinac. Majka dečaka nije želela da govori o detaljima nestanka, već je samo potvrdila da Lazara nema skoro 24 sata.

(Alo)

BONUS VIDEO - KIŠA LILA KAO IZ KABLA: Jako nevreme u Trsteniku, voda ušla u kuće

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)