PORODICA IZ SOMBORA SA TROMESEČNOM BEBOM DOBILA SUBVENCIJU ZA STAN Ministar Mali čestitao - "Želim im puno lepih trenutaka u novom domu!"

Novosti onlajn

21. 04. 2022. u 18:15

MINISTAR Siniša Mali na svom Instagram nalogu objavio je vest da je prva porodica u Srbiji dobila pozitivno rešenje za subvencije za kupovinu prvog stana.

ПОРОДИЦА ИЗ СОМБОРА СА ТРОМЕСЕЧНОМ БЕБОМ ДОБИЛА СУБВЕНЦИЈУ ЗА СТАН Министар Мали честитао - Желим им пуно лепих тренутака у новом дому!

Foto: Instagram/mali_sinisa

Naime, kako je objavio ministar Mali, u pitanju je porodica iz Sombora koja ima tromesečnu bebu. 

Mali im je čestitao i poželeo mnogo lepih momenata u novom domu. 

- Porodica iz Sombora, koja ima tromesečnu bebu, prva je u Srbiji dobila pozitivno rešenje za subvencije za kupovinu prvog stana. Želim im puno sreće i lepih trenutaka u novom domu! Pravo na novčanu pomoć države imaju majke, koje novac mogu da iskoriste za izgradnju, učešće u kupovini, odnosno kupovinu kuće ili stana. Pravo može da ostvari majka pod uslovom da prvi put stiče kuću ili stan na teritoriji Srbije. Novac za ovu meru je obezbeđen u budžetu Republike Srbije i država ima dovoljno sredstava da isplati pomoć svima kojima ona bude odobrena - napisao je Siniša Mali na Instagramu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024