MAŠI ARTIKO SE VRATIO TUMOR: Oduševila je Srbiju dok je pod terapijama igrala kolo - pomozimo joj da se još jednom izbori sa opakom bolešću

Novosti online

21. 04. 2022. u 15:15

MAŠI Artiko, devojčici iz Beograda, kojoj je 2018. godine dijagnostikovan tumor bubrega sa metastazama, ponovo je potrebna naša pomoć.

МАШИ АРТИКО СЕ ВРАТИО ТУМОР: Одушевила је Србију док је под терапијама играла коло - помозимо јој да се још једном избори са опаком болешћу

Foto: Privatna arhiva

Nakon operacije u Istanbulu prošle godine, Maša je bila na prvoj kontroli i, nažalost, konstatovano je da se bolest vratila. Pored svih prisutnih terapija tumor se vratio na isto mesto. Lekari predlažu da se u Hjuston pošalje uzorak, kako bi se uradila genetsko molekularna ispitivanja. Za to je potrebno 50.000 evra.

Devojčici koja je oduševila Srbiju dok je pod teškim terapijama u bolnici igrala Užičko kolo i dalje je neophodan novac za lečenje.


Pomozimo hrabroj Maši da se još jednom izbori sa opakom bolešću.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...