SARADNJA NAUČNO-TEHNOLOŠKOG PARKA I INFOSTUDA: Nova platforma za traženje posla

Novosti online

01. 03. 2022. u 10:30

NAUČNO-TEHNOLOŠKI park Niš i Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati.

САРАДЊА НАУЧНО-ТЕХНОЛОШКОГ ПАРКА И ИНФОСТУДА: Нова  платформа за тражење посла

Foto: Depositphotos

Međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke onlajn platforme za potrebe sajta www.ntp.rs, što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Niš. Ovim Sporazumom obuhvaćene su i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama NTP Niš prilikom korišćenja usluga koje pruža Poslovi Infostud.

NTP Niš je osnovan 2020. godine sa ciljem pružanja infrastrukturne podrške i stručnih usluga kompanijama, naučnoistraživačkim i inovacionim organizacijama. Posvećen je i privlačenju inovativnih, kako domaćih, tako i stranih tehnološko-razvojnih firmi i stvaranju uslova za osnivanje većeg broja startap i spin-off kompanija. Okuplja i kreira mrežu partnera i saradnika u cilju stvaranja i unapređenja inovativnog ekosistema. Trenutno više od 40 inovativnih kompanija svakodnevno iz ove dinamične zajednice radi na razvoju svojih globalno konkurentnih proizvoda i usluga.

Poslovi Infostud u svom sastavu ima vodeće sajtove za zapošljavanje koji obezbeđuju rešenja za kandidate, tako i za poslodavce. Sama misija Poslovi Infostuda je da efikasno povezuje kandidate i poslodavce i pomaže im u procesu zapošljavanja i građenja karijere čineći Srbiju boljim mestom za rad.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽIVOT ENCA FERARIJA: Iz svile u siromaštvo do svetske slave