"POGLEDAJTE OKO SEBE" Društvenim mrežama se širi apel - "Aleksu smo našli nakon 42 dana, možda ćemo Mateja nakon 50"

Novosti onlajn

17. 02. 2022. u 11:42

JOŠ se traga za mladim Splićaninom Matejem Perišem, a iako je prošlo više od mesec i po dana kako ga nema, narod ne prestaje da saoseća sa njegovom porodicom i da deli njegove fotografije.

ПОГЛЕДАЈТЕ ОКО СЕБЕ Друштвеним мрежама се шири апел - Алексу смо нашли након 42 дана, можда ћемо Матеја након 50

Foto: Fejsbuk

Poslednja u nizu objava osvanula je na Fejsbuk grupi grckainfo.com sa sve njegovim fotografijama, i opisom kako bi sada mogao da izgleda, a post je odmah naišao na deljenje kako u Srbiji, Grčkoj, tako i u Minhenu gde je navodno viđen, u Makedoniji....  

- Nadamo se da je ovaj mladić dobro i razumemo veliki bol njegove porodice. Podelite njegove slike - možda svi zajedno uspemo da pomognemo da ga neko prepozna ukoliko ga vidi - napisao je Filip u grupi grčkainfo.com:

- Apelujem da se svi opet uključimo, podelimo ovaj post i slike i opet pomognemo kao pre par dana da se i ovaj dečko pronađe. Kad sam objavio potragu za Aleksom u ovoj grupi, post ste podelili 800 puta i zahvaljujući vama i vašim deljenjima Aleksa iz Kruševca je sutradan pronađen. Zato sada želim da probam da zajednički budemo zaslužni da se pronađe i nestali mladić iz Hrvatske MATEJ PERIŠ - piše u ovoj objavi.

On podseća da je Aleksa pronađen nakon 42 dana:

- Možda pronađemo i Mateja nakon 50 dana otkad je nestao. Ako živite u Srbiji ili bilo kojoj državi van, na ulici, u supermarketu, bilo gde pogledajte oko sebe, možda negde ugledate ovo lice sa plavim očima! Postoje indicije da je živ! Za Matejom pate njegovi otac i majka, sestre, rodbina, devojka i mnogi koji ga poznaju. Pogledajte dobro slike, ali znajte da posle toliko vremena može imati dužu kosu, biti neobrijan, mršaviji ili deblji. Kod Mateja Periša je karakterističan razmak između zuba, visina 187 centimetara i izrazito plave oči.

Ova objava je naišla na veliki odziv. Već ima nekoliko stotina deljenja a kako se vidi iz komentara, podeljena je i u Makedoniji, Nemačkoj, Grčkoj...

Većina poručuje u komentarima "samo da je živ".

- Matej, ako vidiš ovo, javi se. Svim roditeljima ovo teško pada, a tvojima je najteže - napisala je jedna Ksenija.

- Samo da te nađu, Matej, i da si živ i dobro - piše Tina.

Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. On je izašao iz kluba "Gotik" u majici kratkih rukava i nestao u noći. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj.

- Policija je vršila pretrage najmodernijim tehnologijama, pregledane su sve kamere, ispitani svi svedoci, pretraženo rečno dno, ali svi ti napori policije Srbije i Hrvatske nisu dali nikakve rezultate. Prosto kao da je u zemlju propao - podseća se u ovoj objavi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: 

SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)