HVALA VAM NA GOSTOPRIMSTVU: Premijerka Ana Brnabić posetila porodicu Bošković u Rakovi (FOTO)

Novosti online

30. 01. 2022. u 13:50

NAKON otvaranja deonice auto-puta Miloš Veliki Preljina-Pakovraće, premijerka Srbije Ana Brnabić posetila je porodicu Bošković u selu Rakova.

ХВАЛА ВАМ НА ГОСТОПРИМСТВУ: Премијерка Ана Брнабић посетила породицу Бошковић у Ракови (ФОТО)

Foto: Instagram/anabrnabic

- Pred otvaranje deonice autoputa Preljina - Pakovraće, bilo mi je zadovoljstvo da u selu Rakova posetim domaćinstvo porodice Bošković. Četiri generacije ove porodice, uključujući najmlađu praunuku domaćina Boška, žive u ovom prelepom kraju i bave se poljoprivredom. Hvala vam na gostoprimstvu - napisala je Brnabić na Instagramu. 

Podsetimo, deonica autoputa "Miloš Veliki" od Preljine kod Čačka do Pakovraće, u dužinu oko 11,5 kilometara, otvorena je danas za saobraćaj, u prisustvu premijerke Ane Brnabić.

Premijerka, koja je prisustvovala otvaranju umesto predsednika Srbije Aleksandra Vučića, provozala se autobusom novim autoputem.

Ona je pre ulaska u autobus prenela kineskim izvođačima pozdrave predsednika Vučića i dodala da će on ovih dana i lično doći da im zahvali i da podršku za preostale radove do Požege.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!