SPLIĆANKA PROPUSTILA MATEJEV POZIV? Potraga za nestalim mladićem iz Splita još traje, sporan poslednji kontakt sa prijateljicom

E. V. N.

15. 01. 2022. u 21:33

POSLEDNjI razgovor u noći između 30. i 31. decembra Matej Periš navodno je imao sa M. S. iz Splita, sestrom svog prijatelja, koja je te večeri, takođe, bila u Beogradu sa svojim društvom. Mladi Splićanin se tog dana, prema nezvaničnim informacijama, nekoliko puta čuo sa njom. S druge strane, ona je Perišovom ocu Nenadu rekla da je imala propušten poziv od Mateja, ali da nije razgovarala sa njim.

СПЛИЋАНКА ПРОПУСТИЛА МАТЕЈЕВ ПОЗИВ? Потрага за несталим младићем из Сплита још траје, споран последњи контакт са пријатељицом

Foto Tanjug

- Ona mi je rekla da je te večeri Matej pokušao da stupi u kontakt sa njom jer je videla da ima propušten poziv. Naime, ja sam nju sreo na ulici pre desetak dana ispred sedišta beogradske policije. Bio je to slučajan susret i ona mi je tada kratko ispričala da se ona i Matej nisu čuli, ali da je te večeri imala propušten poziv od njega. Ali, to je bilo pre 23 sata, kada je on bio spojen na vaj-faj mrežu i gde je poslednji put bila zabeležena njegova aktivnost na "Votsapu" - rekao je Nenad Periš.

Detalje razgovora sa Splićankom novinarima je u subotu ispričao Nenad Periš nakon što se u javnosti pojavila informacija da je njegov sin u noći između 30. i 31. decembra poslednji razgovor imao upravo sa njom. Prema prvim informacijama, reč je o M. S. iz Splita, vlasnici firme koja se bavi organizacijom krstarenja po Jadranu, koja je krajem decembra bila u Beogradu sa svojim društvom. Navodno, njih dvoje se poznaju godinama, a on je jedno vreme, prema nepotvrđenim saznanjima, radio na njenim brodovima.

Ona je nakon što se pročulo da je bila u kontaktu sa nestalim Matejem, bila nema na pozive novinara iz Hrvatske, da bi kasnije obrisala i sve profile na društvenim mrežama. Prema nezvaničnim saznanjima, njen brat, odnosno, Matejev prijatelj, nije hteo da ide sa ostalima u Beograd na proslavu Nove godine, dok je Splićanka u prestonicu stigla nekoliko dana ranije.

Policijski inspektori ispitivali su M. S. nakon što je bilo uvrđeno da je poslednji telefonski razgovor Periš imao upravo s njom. Ona je tada nadležnima, navodno, ispričala sve što je znala, a naglasila je da je Mateja slabo čula od muzike iz "Gotika". Posle poslednje izjave Periševog oca nije jasno da li je sporne večeri razgovarala telefonom sa Matejem ili nije.

POTRAGA NIJE STALA, PRETRAŽUJU REKE

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova i Žandarmerije danima intenzivno tragaju za nestalim Matejem na Savi i Dunavu, ali i u njihovim priobaljima. I pored lošeg vremena, koje je bilo prethodnih nekoliko dana, potraga nijednog trenutka nije stala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)