NEMA GA VEĆ 15 DANA: Ministar Vulin i Matejev otac se pridružili potrazi (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2022. u 12:03

POTRAGA za nestalim Splićaninom Matejem Perišom (27) u Beogradu, kome se izgubio svaki trag u noći između 30. i 31. decembra u klubu Gotik smeštenom uz reku Savu, ulazi u 15. dan.

НЕМА ГА ВЕЋ 15 ДАНА: Министар Вулин и Матејев отац се придружили потрази (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Pripadnici Rečne policije i Ronilačke jedinice Žandarmerije pretražuju reke Savu i Dunav, kao i priobalje reka.

Foto: Novosti

MUP Srbije daje sve o sebe kako bi uspeo da locira i nađe hrvatskog državljanina, a danas se potrazi na reci pridružio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Foto: Novosti

Na čamcu Žandarmerije koji učestvuje u potrazi na Dunavu, pored ministra policije Aleksandra Vulina, bili su i načelnik PU za grad Beograd Veselin Milić, Nenad Periš, otac nestalog mladića, i komandant Ronilačke jedinice Igor Grčić. Još jednom su sagledani svi detalji potrage koja bez prestanka traje već 15 dana.

Foto: Novosti

BONUS VIDEO:

KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)