POJAVIO SE NOVI SNIMAK IZ VODE: MUP objavio rekonstrukciju kretanja Mateja Periša, da li je ovo ključni momenat? (VIDEO)

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 15:18

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova danas je objavilo snimak kompletne rekonstrukcije kretanja Mateja Periša od izlaska iz Beton hale u noći nestanka.

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СНИМАК ИЗ ВОДЕ: МУП објавио реконструкцију кретања Матеја Периша, да ли је ово кључни моменат? (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Na kraju snimka koji je objavilo Ministarstvo je i zapis kretanja određenog objekta u vodi, a čije se vreme i trasa kretanja poklapa sa kretanjem Matejevog telefona. 

U pozadini ovog isečka snimka vide se Tramvajski i Brankov most.

Objekat koji se kreće niz reku vidi se i u kadru zabeleženom ka ušću reke Save u Dunav. Vreme i mesto se takođe poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona. 

Podsetimo, kako je navedeno u saoštenju ministarstva, policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do momenta silaska do Save, u 1.52 sata posle ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Na osnovu pregleda svih snimaka, jasno je da Matej, od trenutka izlaska iz Beton hale, sem taksiste koga je zaustavio i sa kojim je policija obavila razgovor, nije bio u kontaktu i interakciji ni sa jednim drugim licem.

Isključuju mogućnost tuče

Naglašavamo da je u dosadašnjem toku istrage policija obavila razgovor sa Matejevim prijateljima koji su te večeri bili sa njim, osobljem kluba, svim svedocima i da je na osnovu svih izjava isključena svaka mogućnost da je njegovom nestanku prethodio sukob ili tuča.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, različitih organizacionih jedinica, već 13 dana kontinuirano tragaju za Matejem Perišom, i od trenutka prijave nestanka, 31. decembra prošle godine, ulažu maksimalne napore i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi mladića pronašli.

BONUS VIDEO: 

SPLIĆANIN BORAVIO U NAPUŠTENOJ KUĆI: Pogledajte gde je Mateja svratio pre nego što mu se gubi trag

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna