KO JE DEVOJKA U BELOM? Tri misteriozna detalja sa snimka na kome se navodno vidi nestali Splićanin (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2022. u 17:22

MATEJ Periš iz Splita je nestao u noći između 30. i 31. decembra. Snimci koji su se pojavili pokazuju neobično ponašanje momka koji opisom odgovara nestalom mladiću. Ipak, sledeći detalji su izazvali pažnju javnosti zbog nepodudaranja sa ranijim podacima, kao i zbog prisustva još jedne osobe.

КО ЈЕ ДЕВОЈКА У БЕЛОМ? Три мистериозна детаља са снимка на коме се наводно види нестали Сплићанин (ФОТО)

Foto: Printskrin Alo

Boja patika

Na snimku iz Travničke ulice mladić stasom i frizurom odgovara opisu Mateja Periša, osim u jednoj stvari. On nosi patike tamne boje sa belim đonom, dok na ostalim snimcima mladić nosi patike bele boje.

Vreme

Na snimku se vidi da su ovi detalji zabeleženi u 1.48 sati, što je cela 42 minuta pre nego što je, prema izjavama svedoka, nestao Matej Periš.

Devojka u belom

Sve ove nelogičnosti mogla bi da reši osoba u belom, najverovatnije devojka, koja je snimljena kako trči pored mladića u crnom. Otkrićem njegovog/njenog identiteta znalo bi se da li je na ovom snimku zaista Matej Periš i kako njegovo ponašanje korelira sa ostalim snimcima u noći između 30. i 31. decembra.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

SNIMKE MOŽETE POGLEDATI KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)