VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. DECEMBAR: U novogodišnjoj noći gotovo idealno vreme, direktor RHMZ objavio podatke

Novosti online

25. 12. 2021. u 20:52

OSTALO je još malo vremena do Nove godine, a vremenska prognoza za "najluđu" noć nam donosi veče bez padavina, sa temperaturama iznad nule.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА 31. ДЕЦЕМБАР: У новогодишњој ноћи готово идеално време, директор РХМЗ објавио податке

Foto: Profimedia/Depositphotos/Ilustracija

Prof. dr Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ-a, je na svom instagram profilu objavio da nam poslednji dani vikenda donose pretežno oblačno vreme, mestimično sa kišom.

- U toku noći na krajnjem severu Srbije moguća je susnežica, dok se u ostalim predelima produžava toplo vreme. Najniža temperatura od 2 do 9 (u Beogradu oko 7 stepeni), a najviša od 4 na severu do 14 stepeni Celzijusa na jugu (u Beogradu oko 9 stepeni) - naveo je on.

Vremenska prognoza za ponedeljak nam donosi slično vreme - oblačno, mestimično sa kišom. Na krajnjem severu u jutarnjim satima moguća je susnežica, a najniža temperatura od 1 do 7 (u Beogradu oko 4 stemena) , a najviša od 3 na severu do 11  stepeni na jugoistoku (u Beogradu oko 6 stepeni).

- U utorak pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugu i jugoistoku ponegde još slaba kiša, u višim planinama slab sneg. U sredu pretežno oblačno i uglavnom suvo. Najniža temperatura od 1 do 5 (u Beogradu oko 5 stepeni) , a najviša od 7  do 11  (u Beogradu oko 9 stepeni Celzijusa) - piše dr Jugoslav Nikolić.

Direktor RHMZ piše da će krajem radne sedmice biti pretežno oblačno, u većem delu suvo, na jugoistoku ponegde slaba kiša. U petak pretežno oblačno i malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde kratkotrajna slaba kiša. Najniža temperatura od 0 do 4 , a najviša od 9 do 13 stepena Celzijusa.

Vremenska prognoza za novogodišnju noć donosi nam oblačno i suvo vreme, prognozira Nikolić. Kako objašnjava, temperatura oko ponoći kretaće se od 2 do 7, a u Beogradu oko 5 do 6 stepeni Celzijusa. 

Sledeći dan slično vreme, kao i u nedelju kada će biti umereno oblačno i suvo. Najniža temperatura od -3 do 1 stepen, a najviša od 7 do 10 stepeni.

BONUS VIDEO: PRETPRAZNIČNA ATMOSFERA U BEOGRADU - Trubači zabavljaju građane u Knez Mihailovoj ulici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024