ISPOVEST ŽRTVE KRAGUJEVAČKOG ZELENAŠA: "Zapalićemo se i majka i ja ako dođu da nam uzmu kuću"

Novosti online

23. 12. 2021. u 21:51

"ZAPALIĆEMO se i ja i majka ako zelenaši dođu da nam uzmu kuću. Prijavljavali smo policiji pretnje, tražimo da se poništi ugovor. Ja sam prevaren. Ne bežim od duga, ali da mi kuća i imanje vredno preko 200.000 ode za 9.000 evra, neće moći. Ubićemo se i sve zapaliti!"

ИСПОВЕСТ ЖРТВЕ КРАГУЈЕВАЧКОГ ЗЕЛЕНАША: Запалићемо се и мајка и ја ако дођу да нам узму кућу

Foto: Privatna arhiva

Ovako je  svedočio moler Vladan Radenković (47) iz Kragujevca, koji je, navodno, od poznatog kragujevačkog zelenaša Marinka Milićevića, koji je juče uhapšen, 2018. godine uzeo devet hijada evra na pozajmicu uz kamatu.

Kaže bio je primoran na taj korak kako bi rešio probleme posle očeve smrti, pokrenuo posao i rešio „neke svoje gluposti“.

- Ni sam ne znam kako me je prevario. Za tu pozajmicu tražio mi je da mu prepišem kuću u kragujevačkom naselju Vinogradi, koja ima 200 kvadrata i vredi oko 120.000 evra. Međutim, nisu bili rešeni papiri oko kuće. Dok to nisam završio, kod notara mu kao garanciju prenesem plac u Jovanovcu gde je sada industrijska zona, prekoputa nove fabrike - pričao je u svojoj ispovesti za UCentar.

Dalje navodi da je po internom dogovoru trebalo "da mu prepiše kuću, a da mu zelenaš vrati papire za plac- i da kuća ostane kao garancija dok ne vrati novac 9.000 evra i kamatu".

- Za taj plac od 50 ari dobijam od čoveka ponudu da ga prodam za 100.000 evra i računam na dogovoreni rok od tri meseca. Imam vremena mislim - kaže on.

(UCentar)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?