SRPSKA POLICIJA UŽIVA UGLED U SVETU: Vulin održao danas sastanak sa policijskim izaslanicima Republike Srbije

Novosti online

23. 12. 2021. u 14:15

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa policijskim izaslanicima Republike Srbije u inostranstvu i poručio im da su oni predstavnici Republike Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova i da svojim radom i profesionalizmom treba da doprinesu očuvanju ugleda svoje zemlje i institucije koja ih je uputila na službu u inostranstvo.

СРПСКА ПОЛИЦИЈА УЖИВА УГЛЕД У СВЕТУ: Вулин одржао данас састанак са полицијским изасланицима Републике Србије

Foto: MUP

Policijski izaslanici izvestili su ministra o rezultatima koje su ostvarili u prethodnom periodu i narednim planovima i aktivnostima.

- Ugled Srbije koju je podigao i izborio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, vi treba da čuvate i branite. Da budete dostojni predstavnici Srbije, srpskog naroda i čestitog srpskog policajca, da radom i znanjem opravdate ukazano poverenje i date pun doprinos jačanju ugleda naše zemlje- poručio je ministar policije Vulin.

Ministar Vulin je istakao da srpska policija uživa ugled u svetu, da je pouzdan i dostojan međunarodni partner u borbi protiv svih vidova kriminala i stvaranja sigurnog okruženja, kako za svoje, tako i za građane drugih država.

- Razbijanjem jednog od najsurovijih i najorganizovanijih narko-klanova u Evropi, klana Belivuk-Miljković, razbijanjem 22 organizovane kriminalne grupe, učešćem u velikim međunarodnim akcijama, srpska policija izborila je i zaslužila poštovanje svih međunarodnih partnera i relevantnih institucija. Srpska policija svojim trudom i radom pokazala je da je pouzdan i kredibilan međunarodni partner- poručio je ministar policije Vulin.

Na sastanku su usaglašene smernice budućeg delovanja policijskih izaslanika i njihovog doprinosa u saradnji srpske policije sa inostranim kolegama u međunarodnoj policijskoj saradnji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)