VULIN SA PRIPADNICIMA ŽANDARMERIJE I SAJ-a: Pokazali ste da u času nevolje srpski narod ima na koga da računa

Novosti online

14. 12. 2021. u 14:20

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je finalnom danu zajedničke obuke pripadnika Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske na jezeru Perućac i uverio se u spremnost i sposobnosti pripadnika ovih jedinica koje kontinuirano održavaju zajedničke obuke.

ВУЛИН СА ПРИПАДНИЦИМА ЖАНДАРМЕРИЈЕ И САЈ-а: Показали сте да у часу невоље српски народ има на кога да рачуна

Foto: MUP

- Terorizam ne poznaje granice, to je globalna pretnja i za borbu protiv terorizma moramo biti posebno spremni. Danas ste, ovde na Perućcu, pokazali visok nivo obučenosti uprkos hladnom vremenu i niskim temperaturama, ali iznad svega, pokazali ste visok nivo patriotizma. Vi ste stub i oslonac srpskom narodu. Pokazali ste da u času nevolje srpski narod ima na koga da računa, na koga da se osloni. Vi ste garant da će svaki bezbednosni izazov biti uspešno savladan, a život i imovina građana Srbije i Srpske sačuvani - poručio je Vulin.

Pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije Republike Srbije i Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske tokom zajedničke obuke usavršili su veštine, sposobnosti i znanja u borbi protiv terorizma i očuvanju bezbednosti i imovine Srbije i Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna