BEKUTA SLOMLJENA OD TUGE: Pevačica plače kraj groba - unuci je pridržavaju (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

02. 12. 2021. u 15:35

PEVAČICA Ana Bekuta danas se na beogradskom Novom groblju oprostila od voljenog Milutina Mrkonjića, s kojim je u ljubavi provela njegovih poslednjih deset godina.

БЕКУТА СЛОМЉЕНА ОД ТУГЕ: Певачица плаче крај гроба - унуци је придржавају (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Njegovu smrt teško je podnela - danima je neutešna, ne prestaje da plače, što je teško palo svima koji su danas došli na sahranu da joj izjave saučešće.

Uplakana pevačica grlila je svoje i Milutinove prijatelje, koji su joj pružali reči utehe, a kada je došlo vreme da se povorka uputi ka Aleji zaslužnih građana, koja će biti Mrkina večna kuća, pevačica je spustila glavu, jecala sve vreme, a tešio ju je unuk, koji ju je sve vreme grlio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!