VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 27. NOVEMBAR: Biće snega, a dan počinje kišom

Novosti online

27. 11. 2021. u 01:00

U Srbiji danas promenljivo oblačno.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ, 27. НОВЕМБАР: Биће снега, а дан почиње кишом

Foto D. Milovanović

Vreme u Srbiji

Promenljivo oblačno. Kiša se mestimično očekuje rano ujutro, kao i kasnije uveče i noću, dok će u toku dana biti uglavnom suvo, sa sunčanim intervalima.

Na visokim planinama ponegde sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar biti slab i umeren, u planinskim predelima i na jugu Banata jak, južni. Najniža temperatura od 1 do 9, a najviša od 10 do 17 stepeni, u Timočkoj Krajini oko 7.

Vreme u Beogradu

I u Beogradu promenljivo oblačno. Rano ujutro kiša, u toku dana suvo sa sunčanim intervalima, a povremeno kratkotrajna kiša ponovo se očekuje uveče i tokom noći. Vetar slab i umeren, jugoistočni.

Najniža temperatura oko 6, a najviša oko 14 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U nedelju se očekuje novo naoblačenje s kišom, na visokim planinama sa snegom. U ponedeljak će biti hladnije, u većem delu zemlje uz postepeni prestanak padavina, a u Vojvodini i uz delimično razvedravanje, samo još ponegde kratkotrajna uz kišu i sneg.

U utorak se očekuje promenljivo oblačno i hladno sa sunčanim intervalima. Kratkotrajna susnežica i sneg očekuju se na severoistoku Srbije i u planinskim predelima.

U sredu suvo i toplije, a od četvrtka oblačno s kišom, na planinama sa snegom, koji se krajem perioda uz novi pad temperature ponegde očekuje i u nižim predelima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!