NAJNOVIJA VREMENSKA PROGNOZA: Đorđe Đurić otkriva kada stižu pahulje i koliko će trajati "novembarsko proleće"

Novosti online

23. 11. 2021. u 21:54

"NOVEMBARSKO proleće" još nije završeno.

НАЈНОВИЈА ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Ђорђе Ђурић открива када стижу пахуље и колико ће трајати новембарско пролеће

Foto Milena Anđela

Posle toplog vikenda, sledi nam još jedan.

- U petak i za vikend i do 17 stepeni, topla i olujna košava i kiša. U ponedeljak ima uslova za prve pahulje ili susnežicu, ali na pravu zimu ćemo ipak još sačekati - najavio je meteorolog Đorđe Đurić.

Vremenska prognoza Marka Čubrila

Prema prognozi Marka Čubrila, sutra nas tokom dana očekuje malo do umereno oblačno i suvo vreme uz dnevni maksimum od +7 do +13 stepeni Celzijusa.

Od četvrtka sledi razvijanje prostranog ciklona nad Sredozemljem u čijem će se toplom sektoru ka nama početi premeštati osetno topliji vazduh sa juga te će u četvrtak uz jačanje južnog vetra biti promenjljivo oblačno uz maksimume od +9 do +17 stepeni Celzijusa.

Krajem dana na jugu i jugozapadu regiona kiša, a duže Jadrana i pljuskovi kako najavljuje vremenska prognoza.

BONUS VIDEO: Eksplozija kod Leštana u fabrici EDePro

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!