DIREKTOR FAJZERA U SRBIJI, RAZGOVARAO SA LONČAROM: Lek protiv korone dobijamo među prvima u svetu!

Tanjug

21. 11. 2021. u 12:57

MINISTAR zdravlja doktor Zlatibor Lončar razgovarao je danas sa regionalnim direktorom kompanije Fajzer Mohamedom Hamamom, koji boravi u poseti našoj zemlji.

ДИРЕКТОР ФАЈЗЕРА У СРБИЈИ, РАЗГОВАРАО СА ЛОНЧАРОМ: Лек против короне добијамо међу првима у свету!

Foto: Tanjug AP

Razgovarano je o detaljima potpisanog ugovora o kupovini leka kompanije Fajzer protiv virusa korona, dinamici isporuke kao i o budućim modalitetima saradnje, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Direktor Fajzera istakao je zadovoljstvo saradnjom sa ministrom zdravlja i posebno naglasio posvećenost i čvrstu opredeljenost naše zemlje da se korona virus stavi pod kontrolu i savlada.

- Znam da ste do sada učinili veoma mnogo u cilju kontrole epidemije, a Vašu posvećenost ilustruje i to što smo se sastali u veoma kratkom roku i to tokom vikenda. Radujem se daljoj saradnji i zajedničkim aktivnostima u cilju okončanja pandemije - kazao je Hamam.

Ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar zahvalio je kompaniji Fajzer na saradnji i naročito na odnosu koji imaju prema našoj zemlji.

- Ugovor o nabavci ovog leka kompanije Fajzer do sada su potpisale SAD, Australija, Velika Britanija i još jedna velika i važna zemlja - Srbija. To najbolje govori o tome koliko je danas Srbija i sve ono što smo tokom pandemije uradili, poštovano i cenjeno u svetu - istakao je ministar zdravlja.

BONUS VIDEO: "FT1P" daje odgovor, kako da osnujete preduzeće?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OLUJA PROTUTNJALA SRBIJOM: Padao grad veličine oraha, ulice popljavljene - haos širom zemlje (FOTO/VIDEO)