NOVI DETALJI VRŠNJAČKOG NASILJA U KRALJEVU: Policija proverava slučaj (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

G.Ć.

31. 10. 2021. u 10:13

SLUČAJ vršnjačkog nasilja u Kraljevu čiji snimak uveliko kruži društvenim mrežama, kako nezvanično saznajemo, nije prijavljen ovdašnjoj policiji, ali pripadnici Policijske uprave u Kraljevu na osnovu snimka intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima se ovaj incident dogodio.

НОВИ ДЕТАЉИ ВРШЊАЧКОГ НАСИЉА У КРАЉЕВУ: Полиција проверава случај (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Tviter/Printskrin/@dusicakrasojev1

Na video snimku koji traje samo nekoliko sekundi se, naime, vidi kako u prolazu ispod Gradske terase, u Ulici Toplice Milana u centru Kraljeva, trojica maloletnih tinejdžera napadaju svog vršnjaka, a zatim ga jedan od njih snažno udara u glavu. Dečak od siline udarca potom pada na pod i teško se pridiže, bahati napadači odlaze, i tu se snimak završava.

Policija ispituje i proverava i kada se slučaj dogodio, kao i iidentitet napadača i žrtve, a video snimak je objavila jedna korisnica društvene mreže „Tviter“ koja je naglasila da prebijeni dečak ima samo oca koji se brine o njemu.

Foto: Tviter/Printskrin/@dusicakrasojev1

 

- „Dečak kog tuku trojica „junaka“ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obesti. U Kraljevu. Jer vežbaju za neke nove bitke… Deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gde ste? Ili su sve siledžije u Srbiji pod specijalnom zaštitom? Čije je dete sledeće…“ - napisala je korisnica Tvitera u svojoj objavi.

Kraljevčani koji su snimak videli u subotu kasno uveče ili u nedelju ujutro komentarišu da ovaj slučaj ne sme proći nekažnjeno jer vršnjačko nasilje sve više uzima maha u raznim oblicima.

- Kazniti i siledžije i njihove roditelje! I to drastično! - samo je jedan od brojnih komentara ogorčenih stanovnika grada na Ibru na društvenim mrežama.

Sve o vršnjačkom nasilju u Kraljevu, čitajte u sutrašnjem, štampanom izdanju "Večernjih novosti"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!