VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK, 19. OKTOBAR: Jutro hladno, sunčano do petka, uoči vikenda preokret

Novosti online

19. 10. 2021. u 01:14

U SRBIJI u jutarnjim satima hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem i maglom koja će se po pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati i pre podne.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА УТОРАК, 19. ОКТОБАР: Јутро хладно, сунчано до петка, уочи викенда преокрет

Foto: N. Živanović

Tokom dana sunčano, samo u centralnim i jugozapadnim delovima ujutro i pre podne malo do umereno oblačno. Vetar slab, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od dva do sedam, najviša dnevna od 15 do 18 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu ujutro hladno, na širem području grada sa maglom. Pre podne malo do umereno oblačno, tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od dva do šest, najviša dnevna oko 17 stepeni.

 

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

U sredu i četvrtak ujutro hladno, ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a tokom dana pretežno sunčano i toplije sa temperaturom iznad proseka.

U petak ujutro i pre podne na severu, posle podne u centralnim, a krajem dana i u subotu i u ostalim krajevima naoblačenje i zahlađenje sa kišom.

Od nedelje suvo sa temperaturom oko prosečnih vrednosti.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!