NESTAO BOŠKO (92) NA KOSOVU: U potragu se uključila i policija

D.Z.

11. 10. 2021. u 19:49

PORODICA, meštani Straže i policija dva dana tragaju za Boškom Mladenovićem (92), nestalim u noći između petka i subote.

НЕСТАО БОШКО (92) НА КОСОВУ: У потрагу се укључила и полиција

Foto: Privatna arhiva

-U potragu za devedeset dvogodišnjim Boškom Mladenovićem iz sela Straža u novobrdskoj opštini na Kosmetu kome se već treći dan gubi svaki trag, danas se uključila i policija.

Naime, ovaj devedeset dvogodišnjak nestao je pre tri dana koliko već za njim tragaju meštani i rodbina iz ovog sela.

- Starac je u subotu 9. oktobra, oko tri ujutru, izašao iz kontejnera u kome je živeo sa mlađim sinom i više se nije vratio. Slučaj nestanka policiji u Gnjilanu prijavio je stariji sin Andreja koji brine o mlađem mentalno obolelom bratu i ocu -pričaju meštani zaseoka mali Kamen u kojem Mladenovići žive u kontejneru jer im je nedavno izgorela kuća.

Meštani ističu da su obišli svu okolnu i da se pitaju gde je deda Boško mogao da nestane budući da se kretao otežano.

Iako se danas popodne u potragu uključila i kosovska policija rodbina i meštani ipak ne gube nadu da uprkos lošem vremenu i hladnoći mogu pronaći Boška u životu i nastavljaju neumorno potragu za njim.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!