NESTALA MARIJA ČEKIĆ: Banjalučka policija traga za ženom iz Donjih Kola

O. M.

16. 09. 2021. u 12:12

BANjALUČKA policija traga za Marijom Čekić (68) iz Donjih Kola koja je nestala 14. septembra i poziva sve građane koji imaju informacije o njenom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj 122.

НЕСТАЛА МАРИЈА ЧЕКИЋ: Бањалучка полиција трага за женом из Доњих Кола

Foto: Privatna arhiva

U PU Banjaluka navode da se Čekićeva 14. septembra udaljila od kuće oko osam časova ujutro. Poslednji put je viđena oko 11 časova u zaseoku Koprene, od kada joj se izgubio svaki trag.

- Nestala je starosti 68 godina, visine oko 160 cm, težine oko 70 kilograma, srednje telesne konstitucije i prosede kratke kose. Na sebi je imala majicu kratkih rukava, crveni džemper dugih rukava, crnu trenerku i plavi šešir. Sporo se kreće, uz pomoć štapa - rekla je portparol PU Banja Luka Danijela Mučibabić.

Pozvala je sve građane da pomognu u njenom pronalasku i policiji dojave ukoliko uoče nestalu Čekić ili dođu do bilo kakvih saznanja o njenom kretanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!