VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 3. OKTOBAR: Ujutru hladno, tokom dana sunčano, do 25 stepeni uz jaku košavu

Novosti online

03. 10. 2021. u 01:22 >> 01:29

JUTARNjI mraz, pa sunce i jaka košava obeležiće ovaj treći oktobarski dan u Srbiji.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 3. ОКТОБАР: Ујутру хладно, током дана сунчано, до 25 степени уз јаку кошаву

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

VREME U SRBIJI

U Srbiji će sutra ujutru biti hladno, na jugu i istoku ponegde sa slabim prizemnim mrazem, a po kotlinama i rečnim dolinama mestimično sa kratkotrajnom maglom.

Tokom dana pretežno sunčano i prosečno toplo. Vetar slab i umeren, u košavskom području i jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni.

Najniža temperatura od 1 stepen na jugu i istoku do 12 na jugu Banata, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu ujutru sveže, a tokom dana pretežno sunčano i prosečno toplo. Vetar umeren, povremeno i jak jugoistočni.

Najniža temperatura od 9 do 11, a najviša dnevna oko 25 stepeni Celzijusa.

VREME NAREDNIH DANA

U ponedeljak i utorak pretežno sunčano i toplo. Od srede do petka pretežno oblačno, mestimično sa kišom. Za vikend umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo.

Do četvrtka, 7. oktobra, u košavskom području vetrovito, uz umeren i jak, na jugu Banata povremeno i olujni, jugoistočni vetar.

Temperatura oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine.

rs.sputniknews.com

Zapratite Nportal na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!