KUM NESTALE PORODICE U ŠOKU, STRAHUJE OD NAJGOREG: Od Gorana, Gordane i Lidije od nedelje ni traga ni glasa

J. ĆOSIN

30. 09. 2021. u 10:35

MISTERIJA nestanka porodice iz Aleksinca i dalje traje.

КУМ НЕСТАЛЕ ПОРОДИЦЕ У ШОКУ, СТРАХУЈЕ ОД НАЈГОРЕГ: Од Горана, Гордане и Лидије од недеље ни трага ни гласа

Foto: J. Ćosin

Otac Goran Đokić, majka Gordana i ćerka Lidija (25) su nestali u nedelju oko ponoći kada su se vraćali iz Moravca u Aleksinac.

Zoran Stojković, kum nestalog, rekao je da je u šoku.

- 23. marta otišao je u invalidsku penziju, radio je od 2008. godine, kum sam njegovom bratu, krstio sam njegove bratanice. Otkako sam u penziji video bih ga dva, tri puta mesečno kad siđem u grad, da vidim kako ide posao, nikada se nije žalio, šokiran sam, bio je u Vrnjačkoj Banji pet dana, posle toga se nismo videli.

Foto: J. Ćosin

 

- Isključeno je da negde ode da se ne javlja, išao je sa ćerkom, sa porodicom za vikend, uvek se javljao. Ne znam da li je imao neki motiv da nestane. U šoku sam, apsolutno ne znam ništa, to je sve iznenađujuće za sve nas. Brinem, strahujem da im se nešto desilo, možda i ono najgore - rekao je Zoran Stojković, bivši radnik i kum brata nestale porodice.

Foto: J. Ćosin

 

BONUS VIDEO - AUTO ULETEO U DEČJI PARK: Povređeno dete u Mirijevu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024