BRNABIĆ: Obratiću se posle sednice Kriznog štaba, najvažnije je da se škola nastavi!

Novosti online

11. 09. 2021. u 10:01

DRŽAVA je u radila sve! I moram da vam kažem svoj stav - rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić gostujući jutros u jutarnjem programu dodavši da postoji nešto što je individualna odgovornost i odgovornost prema društvu i najbližima.

БРНАБИЋ: Обратићу се после седнице Кризног штаба, најважније је да се школа настави!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Prešli smo juče tu brojku od 6.000 i ja ću se obratiti danas posle sednice Kriznog štaba. Znali smo da će brojevi rasti ali ovo su velike brojke... U ovom trenutku najvažnije je da se škola nastavi - rekla je premijerka osvrnuvši se na smrt koleginice iz Vlade Srbije, iz kancelarije za medije, koja je preminula od korone u 53. godini.

Premijerka je gostujući jutros u jutarnjem programu na TV Pink dodala da preminula nije bila vakcinisana.

Brnabićeva je objasnila da imamo 52,2 odsto vakcinisanih u Srbiji što nije dovoljno.

- Država je uradila sve, tri nove najsavremenije bolnice sa najsavremenijim uređajima, najmoderniji lekovi, 4 vrste vakcina i dolazi peta - moderna, elektronska prijava za vakcinaciju, pa vas pozovemo za drugu dozu pa evo i za ovu treću buster... - rekla je premijerka naglasivši da smo prvi u kontinentalnoj Evropi, a odmah posle Velike Britanije, nabavili vakcine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april