TRUDNICA IZ VLASOTINCA PREMINULA U 7. MESECU: Tuga nakon smrti mlade žene - Iza sebe ostavila dvoje male dece!

I.Mitić

22. 08. 2021. u 16:06

TRUDNICA iz Vlasotinca M.R. (31) preminula je od posledica infekcije virusom korona.

ТРУДНИЦА ИЗ ВЛАСОТИНЦА ПРЕМИНУЛА У 7. МЕСЕЦУ: Туга након смрти младе жене - Иза себе оставила двоје мале деце!

Foto: S. Babović

 Ona je u petak, posle višednevne borbe, izgubila bitku sa opakim virusom, potvrđeno je „Novostima“ u kruševačkoj Kovid bolnici.

- Učinili smo sve što je bilo u našoj moći, ali je pacijentkinja nažalost podlegla posledicama infekcije. Važno je reći da nije bila vakcinisana, kao ni svi mladi ljudi koje primamo na bolničko lečenje iako stalno ponavljamo koliko je vakcinacija važna – kazao je dr Vladan Cvetanović, koordinator Kovid bolnice u Kruševcu.

Nesrećna žena je iz leskovačke Opšte bolnice zbog teške kliničke slike odmah po prijemu, pre više od deset dana, transportovana u Kruševac gde joj se stanje, uprkos naporima lekara, i dalje komplikovalo, pa se borba za život žene, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, završila na respiratoru tragičnim ishodom.

- Sve pacijente koji su u teškom stanju upućujemo u Kruševac. Trudnica koja nam se javila imala je ozbiljnu kliničku sliku, pa smo je odmah uputili na dalje lečenje. Trenutno kod nas hospitalizujemo samo pacijente sa lakšim formama bolesti i oni se smeštaju na Infektivno odeljenje – rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

Nesrećna žena je u subotu sahranjena na vlasotinačkom groblju, a iza sebe je ostavila supruga i dvoje male dece. U Vlasotincu vlada šok i neverica zbog smrti mlade žene kao i u Medveđi, odakle je preminula trudnica rodom.

Naši sagovornici u njenom rodnom mestu su nam ranije kazali da su čuli da je nosila blizance, ali su u Kovid bolnici u Kruševcu demantovali ove spekulacije. Mlada žena je pre dve godine ostala bez majke, a za njom, pored supruga i dece, tuguju i teško bolestan otac kao i dvojica braće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MAKRON MOLIO PUTINA: Napet telefonski razgovor četiri dana pre rata: Zelenski vas laže, ljude su spaljivali