"NOVOSTI" SAZNAJU: Na teritoriji Pčinjskog okruga čak 22 aktivna požara - do podneva nije bilo nijednog, a onda su buknuli (FOTO/VIDEO)

J.S.

02. 08. 2021. u 18:08

PREMA poslednjem preseku stanja na terenu, kako je za "Novosti" potvrdio Vedran Tašković načelnik Odeljenja za vanredne situacije, najveći broj aktivnih požara je u Bosilegradu i Vranju po šest, u Vladičinom Hanu je četiri, u Surdulici dva i Bujanovcu dva, kao u Trgovištu.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: На територији Пчињског округа чак 22 активна пожара - до поднева није било ниједног, а онда су букнули (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: J.S.

U gašenju požara pored vatrogasnih ekipa učestvuju i pripadnici vojske i policije.

Prema Taškovićevim rečima nema ugroženog stanovništva, prerano je govoriti o uzroku požara, ali gotovo je nemoguće da nije reč o ljudskom faktoru jer do podneva nije bilo požara, a onda su odjednom buknuli na teritoriji celog okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024