KILOMETARSKE KOLONE NA AUTO-PUTU: Velike gužve na srpskim putevima, na Horgošu se čeka po dva sata

Novosti online

16. 07. 2021. u 19:10

PREMA poslednjim informacijama Auto-moto saveza Srbije (AMSS), pojačan je intezitet saobraćaja na putevima što je uslovilo da se postojeće gužve na graničnim prelazima povećaju kako na ulazu tako i na izlazu iz zemlje.

КИЛОМЕТАРСКЕ КОЛОНЕ НА АУТО-ПУТУ: Велике гужве на српским путевима, на Хоргошу се чека по два сата

Foto: Printskrin/AMSS

Međutim, ništa bolje nije ni na auto-putu Beograd - Niš iz pravca Niša i tu su se formirale kilometarske kolone. Tome uveliko doprinose i mokri kolovozi, zbog čega se savetuje i dodatan oprez.

Zadržavanja na granicama su u proseku od 30 do 90 minuta.

Ubedljivo najviše se čeka na prelazu Horgoš, prema Mađarskoj - do 120 minuta.

Nešto bolja je situacija na graničnom prelazu Batrovci prema Rumuniji kao i na graničnom prelazu Preševo, prema Severnoj Makedoniji, gde su zadržavanja na ulasku u Srbiju oko 90 minuta.

Na graničnim prelazima Gostun, prema gde putnička vozila na izlazu iz Srbije čekaju u proseku 30 minuta, dok je situacija bolja i na prelazu Gradina na izlazu iz Srbije.

Prema informacijama koje smo dobili od AMSS, na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, kao ni na naplatnim stanicama na putevima u Srbiji.

Na pitanje zašto su gužve na granicama tolike iz AMSS su nam odgovorili da postoji više razloga.

Turistička sezona je u toku a kako je sam kraj nedelje, saobraćaj je iz tog razloga dodatno pojačan.

Očekuje se da će saobraćaj biti pojačan i u danima vikenda, pa imajte to u vidu ako krećete na put.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)