MINISTARKA U POSETI USTANOVAMA SOCIJALNE ZAŠTITE: Kisić Tepavčević obišla Dom za smeštaj odraslih lica Kulina

Tanjug

03. 07. 2021. u 18:41

MINISTARKA za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević nastavila je danas, u Domu za smeštaj odraslih lica Kulina kod Aleksinca, obilazak ustanova socijalne zaštite za smeštaj korisnika.

МИНИСТАРКА У ПОСЕТИ УСТАНОВАМА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ: Кисић Тепавчевић обишла Дом за смештај одраслих лица Кулина

Foto: Tanjug/S:A

U ovoj ustanovi borave 292 korisnika u šest paviljona.

Korisnici su, kako se uverila ministarka Kisić Tepavčević sa saradnicima, neposredni, slobodni i komunikativni, a obradovali su se poseti, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Konstatovano je da je potrebno unapređenje kadrovskog kapaciteta, i kada su u pitanju zaposleni iz sistema socijalne zaštite i kada su u pitanju zdravstveni radnici.

Iz takozvanog Muškog paviljona korisnici su izmešteni, zbog rekonstrukcije objekta, koja je trenutno u proceduri.

Kisić Tepavčević je zahvalila zaposlenima u toj ustanovi za posvećen i predan rad, koji se vidi iz emotivnog odnosa korisnika prema zaposlenima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024