U SRBIJU STIŽE TROPSKI TALAS: Vremenska prognoza za narednih sedam dana - Meteorolog Đorđe Đurić otkrio šta nas čeka

Novosti online

15. 06. 2021. u 22:49

U SRBIJU stiže tropski talas, prvi ove godine, pa će temperature uglavnom biti iznad 30 stepeni Celzijusove skale.

У СРБИЈУ СТИЖЕ ТРОПСКИ ТАЛАС: Временска прогноза за наредних седам дана - Метеоролог Ђорђе Ђурић открио шта нас чека

Foto: Printskrin

Meteorolog Đorđe Đurić najavio je da nas narednih sedam dana očekuje veoma toplo vreme, nakon nekoliko nestabilnih dana.

- Zbog formiranja visinskog ciklona, prethodnih dana bilo je veoma nestabilno vreme ali konačno dolazi do razvedravanja. Jutra će biti suva i prijatna, od 13 do 19 stepeni, a preko dana ćemo imati kretanje od 29 do 33 stepena - kazao je on.

Dani će biti sunčani i uglavnom vedri, ali u pojedinim delovima zemlje može doći do naoblačenja, rekao je Đorđe Đurić.

- Uglavnom će to biti kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, prolaznog karaktera i bez uticaja na temperaturu. Stiže pravo letnje vreme, uobičajeno za ovaj period godine i zadržaće se širom Srbije i u narednim nedeljama - kazao je on.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024