OGLASIO SE PRIJATELJ NESTALOG IVANA: Trebalo je danas da budemo zajedno, pa da nastavi rutu

Novosti online

29. 05. 2021. u 21:38

MLADIĆU iz Beograda Ivanu Miloševiću (32) od juče se gubi svaki trag, nakon što se uputio ka Kosovu i Metohiji da poseti prijatelja.

ОГЛАСИО СЕ ПРИЈАТЕЉ НЕСТАЛОГ ИВАНА: Требало је данас да будемо заједно, па да настави руту

Foto: Fejsbuk

Ivanov prijatelj Miloš Mitić rekao je da je Ivan poslednji put viđen kod skretanja za Zvečane i Kosovsku Mitrovicu, kao i da se posle toga nije javljao na telefon.

- Ivan je juče ujutru krenuo iz Beograda motorom, trebalo je dođe preko Jarinja, Leposavića i Mitrovice do Gračanice, gde ja radim. Hteli smo da se nađemo i ovde je trebalo da prespava, da danas budemo u Prizrenu i da nastavi svoju turu ka Makedoniji - priča Miloš.

Foto: Fejsbuk

 

Naime, nestali mladić je juče oko 14.25 sati, po zvaničnim informacijama tzv. Kosovke policije, prešao na Kosovo i Metohiju.

- Poslednje informacije su da ga je video jedan kamiondžija kod skretanja za Zvečane. Od tod trenutka mu se gubi trag. Ono što sam dobio kao informaciju u prethodnih sat vremena jeste da u nastavku te rute, u gradu Vučitrn, na centralnom kružnom toku, na sigurnosnim kamerama između 14 i 17 časova nije zabeleženo da je prošao bilo koji motocikl - priča Miloš.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!