SASTANAK RUKOVODIOCA POLICIJE- Vulin: Nasilje iz „Beton hale" ne sme da se ponovi

Novosti online

24. 05. 2021. u 14:29

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin sastao se danas sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem, načelnikom Uprave policije za grad Beograd Veselinom Milićem, načelnikom Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslavom Cmolićem i ostalim rukovodiocima beogradske policije povodom subotnjeg nasilja huligana u „Beton hali".

САСТАНАК РУКОВОДИОЦА ПОЛИЦИЈЕ- Вулин: Насиље из „Бетон хале не сме да се понови

Foto: Policija

Ministar Vulin je tokom sastanka posebno naglasio da nasilje iz „Beton hale" ne sme više da se ponovi i u tom smislu najavio veće angažovanje i prisustvo pripadnika policije na ulicama glavnog grada, jer bezbednost građana mora da bude na najvišem mogućem nivou.

- Beograd je siguran grad, svaki građanin mora da bude potpuno zaštićen. Događaji iz „Beton hale" ne predstavljaju nikakav obračun navijača, već divljanje huligana koji su pomislili da mogu nesmetano i bez posledica da tuku ljude i razbijaju imovinu. Brzom i pravovremenom akcijom policije shvatili su da to nije moguće- naglasio je ministar.

Istaknuto je da će policija rasvetliti dešavanje u „Beton hali" i da neće dozvoliti da nalogodavci i organizatori ostanu neotkriveni.

Ministar se založio i za oštriju kaznenu politiku prema nasilnicima, bez obzira gde se nasilje vrši.

Na sastanku su razmotreni i naredni koraci u borbi sa narko-dilerima i nasilnim grupama u Beogradu.

Ministar Vulin i svi učesnici sastanka visoko su ocenili brzinu i efikasnost svih angažovanih sastava policije i zahvalili se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci koju je pružio svim pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji hapšenja huligana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)