MEDOJEVIĆ ŽESTOKO O KRIVOKAPIĆU: Kosovo mu vazda u srcu, ali "nezavisno"!

Novosti online

01. 05. 2021. u 08:00 >> 09:59

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević izjavio je da samo koalicija "Za budućnost Herceg Novog" priznaje Rezoluciju 1244 UN i suverenitet Srbije.

МЕДОЈЕВИЋ ЖЕСТОКО О КРИВОКАПИЋУ: Косово му вазда у срцу, али независно!

Foto: Printskrin

- Iz Crne Gore nezavisnost lažne države Kosova iz nove vlasti, priznaju samo Krivokapić i Bečić. Za Abazovića, kao etničkog Albanca, to je i razumljivo. Nadam se da ce Herceg Novi to znati da ceni na izborima! Samo koalicija "Za budućnost Herceg Novog" priznaje Rezoluciju 1244 UN i suverenitet Srbije - napisao je Medojević na Tviteru.

- Kosovo mu je vazda u srcu. Ali nezavisno - napisao je lider Pokreta za promene, ismevajući Zdravka Krivokapića koji je danas čestitao Aljbinu Kurtiju izbor za "premijera" lažne države.

Medojević je uz ovo objavio i fotografiju dede i unuka, crnogorskog kralja Nikole i kralja Aleksandra Karađorđevića.

Foto: Tviter

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!