HAPŠENJA U BERANAMA: Voze drogirani i pijani

M. S.

29. 04. 2021. u 22:07

POLICIJA je u Beranama uhapsila četiri vozača zbog vožnje pod uticajem narkotika, ali i u stanju alkoholisanosti.

ХАПШЕЊА У БЕРАНАМА: Возе дрогирани и пијани

Foto: Uprava policije Crne Gore

Kod vozača V.L. (39) kontrolom je utvrđeno prisustvo opojnih droga u organizmu. Osim toga, on je upravljao neregistrovanim vozilom. Sudija za prekršaje je V.L. izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, 150 evra novčane kazne, tri kaznena boda, kao i zabranu upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri meseca.

Pod dejstvom droge je upravljao i S.M. (29), kome je posle haapšenja izrečena zatvorska kazna u trajanju od 15 dana, uz tri kaznena boda, kao i  zabrana upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri meseca.

Zbog vožnje bez položenog vozačkog ispita, kao i pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,46 promila uhapšen je Beranac A.R. (43). U Sudu za prekršaje osuđen ja kaznom zatvora u trajanju od 15 dana, kao i novčanom kaznom u iznosu od 300 evra.

Policija je privela i vozača N.N. (25) koji se upravljajući vozilom kretao brzinom od 123 kilometra na čas na delu puta gde je maksimalna ograničena brzina kretanja 50 kilometara na čas. Sudija za prekršaje mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 evra, i dva kaznena boda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)