EVO KO JE BIO LIKVIDIRANI ZORAN AŠANIN: Ubijen brat sadašnjeg odbornika Dritanove stranke

M. S.

25. 04. 2021. u 16:15

ŽRTVA još jedne pucnjave je vlasnik poznatog motela ''Krstac'', Zoran Ašanin iz Mojkovca, ubijen je u nedelju oko 14 sati u svom motelu.

ЕВО КО ЈЕ БИО ЛИКВИДИРАНИ ЗОРАН АШАНИН: Убијен брат садашњег одборника Дританове странке

Foto: Fejsbuk

Njega je, prema prvim saznanjima istražitelja sa nekoliko hitaca likvidirao Goran.P. (40) iz Herceg Novog, čije ime se vezuje za pripadništvo ''kavačkom'' klanu iz Kotora.

Šta je razlog ubistva čuvenog ugostitelja i turističkog radnika, za sada nije poznatno, ali se zna da je tragediji prethodila svađa.

Prema svedočenjima prisutnih u motelu, nedugo pre tragedije, ubica Goran. P. i Ašanin sedeli su za stolom u restoranskom delu motela. Usledila je rasprava. Nakon toga Ašanin je otišao fo toaleta. Čim je izašao, ubica ga je zasuo kišom metaka. Nezvanično, u njega je ispalio osam metaka.

Posle ispaljenih hitaca, ubica se dao u beg, a policija je za njim tragala juče u popodnevnim satima.

Prema izvorima bliskih istrazi, Goran P. Je pre nekoliko godina hapšen u Herceg Novom, a slovi za bezbedonosno-interesantnu osobu.

Zoran Ašanin je brat Ivana Ašanina, nekadašnjeg predsednika Opštine Mojkovac, sadašnjeg odbornika Građanskog pokreta URA u Skupštini opštine Mojkovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu