EVO KO JE BIO LIKVIDIRANI ZORAN AŠANIN: Ubijen brat sadašnjeg odbornika Dritanove stranke

M. S.

25. 04. 2021. u 16:15

ŽRTVA još jedne pucnjave je vlasnik poznatog motela ''Krstac'', Zoran Ašanin iz Mojkovca, ubijen je u nedelju oko 14 sati u svom motelu.

ЕВО КО ЈЕ БИО ЛИКВИДИРАНИ ЗОРАН АШАНИН: Убијен брат садашњег одборника Дританове странке

Foto: Fejsbuk

NJega je, prema prvim saznanjima istražitelja sa nekoliko hitaca likvidirao Goran.P. (40) iz Herceg Novog, čije ime se vezuje za pripadništvo ''kavačkom'' klanu iz Kotora.

Šta je razlog ubistva čuvenog ugostitelja i turističkog radnika, za sada nije poznatno, ali se zna da je tragediji prethodila svađa.

Prema svedočenjima prisutnih u motelu, nedugo pre tragedije, ubica Goran. P. i Ašanin sedeli su za stolom u restoranskom delu motela. Usledila je rasprava. Nakon toga Ašanin je otišao fo toaleta. Čim je izašao, ubica ga je zasuo kišom metaka. Nezvanično, u njega je ispalio osam metaka.

Posle ispaljenih hitaca, ubica se dao u beg, a policija je za njim tragala juče u popodnevnim satima.

Prema izvorima bliskih istrazi, Goran P. Je pre nekoliko godina hapšen u Herceg Novom, a slovi za bezbedonosno-interesantnu osobu.

Zoran Ašanin je brat Ivana Ašanina, nekadašnjeg predsednika Opštine Mojkovac, sadašnjeg odbornika Građanskog pokreta URA u Skupštini opštine Mojkovac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)