NOVINAR KAŽNJEN JER JE RADIO SVOJ POSAO: Spasoje Tomić mora da plati 50 evra jer je pratio protest u Nikšiću

V.K.

19. 04. 2021. u 15:45

NIKŠIĆKI novinar i urednik portala Nacionalist Spasoje Tomić odbio je da plati prekršajnu kaznu od 50 evra, koju mu je odredio Sud za prekršaje u Nikšiću.

НОВИНАР КАЖЊЕН ЈЕР ЈЕ РАДИО СВОЈ ПОСАО: Спасоје Томић мора да плати 50 евра јер је пратио протест у Никшићу

Foto: Vidovdan.org

Krajem marta Tomić je, kao novinar, pratio dešavanja u Nikšiću i proteste građana povodom najavljene smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

- Idem na sud jer je neko odlučio da vrši pritisak na mene kao novinara što ja svakako neću dozvoliti, niti sam to ikada dozvoljavao, kaže Tomić.

- Bio sam na radnom mestu, i verujem da sam prvi i jedini novinar koji je kažnjen  što je radio  svoj posao! 

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024