NEMA SLUŽBENOG GONJENJA ZBOG NALIVANJA VOZILA FEKALIJAMA! Oglasio se osnovni državni tužilac u Bijelom Polju

M. S.

16. 04. 2021. u 22:43

BJELOPOLjSKA policija preduzela je mere i radnje iz svoje nadležnosti u odnosu na incident koji se dogodio 11. aprila oko 19 časova kada je u mestu Rakonje jedno lice prosulo fekalije po vozilu koje se kretalo u koloni.

НЕМА СЛУЖБЕНОГ ГОЊЕЊА ЗБОГ НАЛИВАЊА ВОЗИЛА ФЕКАЛИЈАМА! Огласио се основни државни тужилац у Бијелом Пољу

Foto: Uprava policije Crne Gore

Upoznat je nadležni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama ovoga lica ne stiču elementi krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

Ovo je saopštila Uprava pocije Crne Gore koja je "prikupila obaveštenja u odnosu na ovaj događaj od deset lica, te se intenzivno radi na utvrđivanju identiteta lica koje je vinovnik incidenta".

- Policija je prosledila inicijativu Sudu za prekršaje u Bijelom Polju radi izdavanja naredbe za veštačenje DNK tragova sa predmeta izvršenja prekršaja koji su pronađeni i izuzeti sa lica mesta.

Protiv dva policijska službenika koja su planom Centra bezbednosti Bijelo Polje bili raspoređeni na poziciji nadvožnjak Rakonje, podnesen je predlog za pokretanje disciplinskog postupka zbog počinjene teže povrede službene dužnosti, kažu iz policije, povodom incidenta u nedelju veče u Bijelom Polju, koji je "zapalio" društvene mreže.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)