TRAGEDIJA - TAST UBIO ZETA PA SEBE? Ubistvo i samoubistvo u Radovanićima na Luštici

V.V.

24. 03. 2021. u 14:01

MEŠTANI Luštice u Radovanićima, zaseoku Đuraševići šokirani su vešću da se u njihovommestu desilo, kako se pretpostavlja ubistvo I samoubistvo.

ТРАГЕДИЈА - ТАСТ УБИО ЗЕТА ПА СЕБЕ? Убиство и самоубиство у Радованићима на Луштици

Foto: B. Dabić

Iz policije je saopšteno da se "sumnja da je P.B. (79) upotrebom vatrenog oružja lišio života svog srodnika M.Đ. i da je nakon toga u svojoj porodičnoj kući iz istog oružja izvršio samoubistvo". Obavešten je  državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici i sada je  u toku je uviđaj.

Telo Milivoja Đuraševića (63)  pronašao je kako neznavnično saznajemo njegov sin. Bile su vidljive povrede  najvjerovatnije  od vatrenog oružja.Đuraševićev sin je sve prijavio policiji.

Od meštana koji nisu hteli da im navodimo imena saznajemo da je nastradali Đurašević zet P.B. Oni svedoče da su obojica bili u  dobrim odnosima, solidno situirani, tihi, radni, uvek spremni da pomognu jedni drugom pa i komšijama. Đurašević ima dvoje dece, a za P.B.kažu da ni mravane bi zgazio. Đurašević i njegova supruga su nastavljaju priču u neverici sagovornici Novosti izuzetno pažljivi i brižni roditelji. Niko u mestu zbog toga ne može ni da sluti razlog zbog koga je došlo do ove tragedije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju