"OSLOBODITE SE STRAHA, GLASAJTE SVOJOM VOLJOM": Najjača podrška koaliciji "Za budućnost Nikšića" stiže iz Bileće (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2021. u 20:45

PREDSTAVNICI koalicije "Za budućnost Nikšića" danas su nastavili kampanju u Vraćenovićima, gde je biračima snažne reči uputio Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća.

ОСЛОБОДИТЕ СЕ СТРАХА, ГЛАСАЈТЕ СВОЈОМ ВОЉОМ: Најјача подршка коалицији За будућност Никшића стиже из Билеће (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- LJudi oslobodite se straha, kumim vas Bogom. Ne trebate se bojati nikakve vlasti, izađite na izbore i glasajte po svom ubeđenju. Nemojte dozvoliti da vas potkupe i ucene. Glasajte svojim srcem i svojom voljom, a ja znam kakav će to biti glas. Ja ću da nazdravim svome bratu Marku. Živ mi bio do pobede - rekao je Vujović.

Kandidat za gradonačelnika Nikšića, Marko Kovačević, je naglasio da će investitore dovesti u Banjane i Rudine i da će raditi na tome da oživi ovaj kraj. 

- Imamo veliki zadatak 14. marta, da zaokružimo broj četiri, da pobedimo, da sami budemo jači od Demokratske partije socijalista, a onda ćemo bratski i ljudski zovnuti sve ostale da vladaju zajedno sa nama u Nikšiću. Skup je pozdravio i blagoslovio sveštenik Radenko Koprivica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)