U CRNOJ GORI SE AFERE REĐAJU KAO NA TRACI: Abazović saopštio ko stoji iza nezakonitog praćenja Milovih protivnika

V. K.

06. 02. 2021. u 12:35

POTPREDSEDNIK Vlade Crne Gore Dritan Abazović saopštio je na konferenciji za novinare da je Dejan Peruničić, bivši direktor Agencije za nacionalnu bezbednost nalogodavac nezakonitog praćenja političara, novinara i ljudi sa javne scene. Tema presa bila je veza bivšeg rukovodstva ANB i portala "Udar".

У ЦРНОЈ ГОРИ СЕ АФЕРЕ РЕЂАЈУ КАО НА ТРАЦИ: Абазовић саопштио ко стоји иза незаконитог праћења Милових противника

Foto: EPA

- Redakcija portala aktuelno.me moraće biti pozvana na odgovornost, jer su rekli da znaju identitet osobe koja je na njihovom portalu potpisana kao "Profesionalac", a koja pokušava da diskredituje novog direktora ANB Dejana Vukšića i službenike tajne policije. Ukoliko, Specijalno državno tužilaštvo kom su dostavljeni svi podaci, ne bude radilo svoj posao, mi ćemo objaviti imena.

Abazović je dodao da je materijal iz ANB završavao na portalu "Udar".

- Bivši ministar odbrane Predrag Bošković tih dana često je boravio u ANB, poručujući  da će se ANB  ponašati u skladu sa zakonom i novinari će imati potpunu zaštitu i potpunu nezavisnost.

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je kazao da je postupak izbora direktora Uprave policije pred Upravom za kadrove i da on u to ne sme da se meša. Kazao je da nisu planirali poligrafsko testiranje za kandidate.

Portal "Udar"mesecima je prošle godine uoči izbora 30.avgusta targetirao bivšoj vlasti nepodobne novinare, političare i javne ličnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu