MEĆAVA U HERCEGNOVSKOM ZALEĐU: Uprkos zimi - mimoze su procvetale

V.V.

25. 01. 2021. u 18:17

SNEŽNA mećava u hercegnovskom zaleđu.

МЕЋАВА У ХЕРЦЕГНОВСКОМ ЗАЛЕЂУ: Упркос зими - мимозе су процветале

Foto: Komunalno preduzeće

Ekipe zaposlenih u sektoru za održavanje lokalnih puteva, Komunalno Stambenog preduzeća su na terenu. Čiste puteve uprkos nevremenu. Jutros su uklonili odrone i nanose  zemlje i kamenja na  putevima u zaleđu, uglavnom prema  Ublima, kao i prema crkvi Sv Nikole u Baošićima.

Putevima u zeleđu kretanje se preporučuje samo u slučaju preke potrebe i uz obaveznu upotrebu zimske opreme te poštovanje svih saobraćajnih pravila koja važe u zimskim uslovima, poručuju iz Komunalnog preduzeća.

U gradu je kišovito,  povremeno sa jakim jugom. Temperatura vazduha će narednih dana prema prognozama padati, a najniža će biti oko tri stepena.

Uprkos za Herceg Novi neobičnoj zimi – procvetale su mimoze, a pojedini program su, u skladu sa epidemiološkim merama  planirani tokom druge polovine februara za tradicionalni Praznik mimoze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!