IRINEJU, AMFILOHIJE, DOBRO DOŠLI U VAŠU ZETU: Milan Knežević objavio - obnovljeni kukavički oskrnavljeni bilbordi

Novosti onlajn

23. 12. 2020. u 16:51

POSLANIK Demokratskog fronta, Milan Knežević, objavio je na svom Tviter profilu da su obnovljeni oskrnavljeni bilbordi sa likom patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija.

ИРИНЕЈУ, АМФИЛОХИЈЕ, ДОБРО ДОШЛИ У ВАШУ ЗЕТУ: Милан Кнежевић објавио - обновљени кукавички оскрнављени билборди

Foto: Printscreen/Tviter/@MilanKnezevic80

- Ako u nešto snažno vjeruješ nema te zemaljske sile koja te može zaustaviti i uplašiti.

Obnovljen bilbord.

- Patrijarhu srpski Irineju, mitropolite crnogorsko primorski Amfilohije, dobro došli u vašu Zetu. Dostojni! - napisao je Knežević na svom Tviter profilu.

Podsetimo, bilbordi na kojima se nalaze likovi blaženopočivšeg patrijarha Irineja i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija oskrnavljeni su pre dva dana u Crnoj Gori.

Dva bilborda su prekrečena belom bojom, a ovaj potez je izazvao oštru reakciju u srpskom narodu.

Poslanik DF-a Milan Knežević zatražio je tada od policije da otkrije i sankcioniše osobe koje su prekrečile bilborde, i istakao je da snage reda to moraju da urade u najkraćem roku.

- Onaj ko je u pola noći oskrnavio lica patrijarha Irineja i mitropolita Amfilohija preporučio se zastiđu i nepomeništvu. A kukavica je od rođenja - napisao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)