PROMENE U CRNOJ GORI: Boban Mugoša podneo ostavku!

Novosti online

07. 12. 2020. u 15:45

DIREKTOR Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša podneo je ostavku.

ПРОМЕНЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Бобан Мугоша поднео оставку!

Foto: Printskrin Youtube

- Podnošenjem ostavke želim da olakšam proceduru novoj ministarki zdravlja, gospođi dr Jeleni Borovinić Bojović, da formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima 42. Vlade Crne Gore - navodi se u dopisu koji je Mugoša uputio ministarki zdravlja Jeleni Borovinić Bojović.

-Kao lekar, profesionalac i građanin ove države, kako je dodao "beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore, ostajem u institutu za javno zdravlje.

- Spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima instituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja. Institut za javno zdravlje, čiji sam deo više od 25 godina i kojim sam rukovodio, prepoznaje se po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti. Posebno naglašavam posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna. Siguran sam da će tako biti i za vreme Vašeg mandata. Svim članovima Vlade i Vama lično želim dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi protiv novog virusa korona i drugih  javnozdravstvenih izazova - naveo je Mugoša.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024