PROCURILA IMENA BUDUĆIH MINISTARA: Evo ko bi mogao ući u novu Vladu Crne Gore

V.K.

28. 10. 2020. u 19:45

U JAVNOST su procurila imena eventualnih kandidata koji bi mogli da pokriju ministarska mesta u budućoj vladi.

ПРОЦУРИЛА ИМЕНА БУДУЋИХ МИНИСТАРА: Ево ко би могао ући у нову Владу Црне Горе

Foto Vlada CG

Iz DF-a se pominju  lideri tog saveza Nebojša Medojević, Andrija Mandić i Milan Knežević, kao i poslanici Milutin Đukanović i Slaven Radunović.

Medojević je navodno kandidat za potpredsednika Vlade za demokratsku tranziciju i reformu, Mandić za Ministarstvo unutrašnjih poslova, a Knežević za Ministarstvo saobraćaja.

Dukanović je kandidat za Ministarstvo ekonomije, a Radunović za Ministarstvo planiranja prostora i građevinarstva, Branka Bošnjak za Ministarstvo prosvete.

Koalicija Mir je naša nacija, kandidovala je Dragana Krapovića iz Demokrata za šefa diplomatije, a Moja Koprivicu iz iste partije za Ministarstvo pravde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu