OPŠTA BOLNICA U BERANAMA: Još jedna žrtva virusa korona

M.S.

27. 10. 2020. u 10:21

JOŠ jedna žrtva korona virusa u Crnoj Gori.

ОПШТА БОЛНИЦА У БЕРАНАМА: Још једна жртва вируса корона

Foto: M.Sekulović

U Opštoj bolnici u Beranama od posledica korona virusa preminuo je pacijent iz tog grada, star 81 godinu.

- U ovoj bolnici, kovid bolnici za sever Crne Gore, izuzimajući opštinu Pljevlja,  hospitalizovane su 22 osobe sa simptomima korona virusa. Šestoro ima tešku kliničku sliku i oni su priključeni na neinvazivnu respiraciju. Ostali oacijenti su stabilnog zdravstvenog stanja i očekujemo da ovih dana budu pošteni kući u zavisnosti od njihove kliničke slike - kazao je direktor bolnice dr Budimir Dabetić.

U Beranaama su trenutno korona virusom inficirana 154 građanina, a oporavilo se njih 1.062. Od posledica opakog virusa od početka epidemije u bolnici je umrlo 26 građana Berana.

     
          

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki